Service

Service


Fastighetsskötsel

Förvaltnings AB CASTOR

www.castor.se


Administration

Förvaltnings AB Castor


Städning

Totalstäd


Snöröjning

Förvaltnings AB Castor


Sophämtning

MittSverige

Vatten & Avfalll


Återvinning

Stena  Recykling AB


Fjärrvärme

Sundsvall Energi


Energi

Vattenfall via CASTOR


Kabel-TV

Com Hem

www.comhem.se

Snart blir ditt tv-utbud helt digitalt

Nu moderniserar vi tv-sändningarna för dig som bor i ett Com Hem-hus. Vi gör ditt tv-utbud helt digitalt och de analoga sändningarna upphör. För dig som tidigare tittat analogt innebär förändringen både bättre ljud och bild. Utöver det får du dessutom tillgång till dina tv-kanaler på din mobil, surfplatta och dator i hela EU, med vår tjänst Com Hem Play.

Omfattas jag av förändringen?

Ungefär en månad (i månadsskiftet augusti/september) innan de analoga sändningarna upphör (vilket sker 191008)visas en rullande informationstext på berörda tv-kanaler. Om du ser denna text tittar du på tv analogt och behöver byta till digitala sändningar på din tv hemma hos dig. Om du inte ser denna text behöver du inte göra något utan kan fortsätta titta som vanligt. Alla hushåll på denna adress kan i samband med förändringen skapa ett konto för Com Hem Play.

Mer information

På comhem.se/digitalisering hittar du all information om förändringen, ditt nya kanal utbud, när din adress berörs, om Com Hem Play och svar på många frågor. Vi på Kundservice finns förstås också här för dig om du inte hittar svaret på din fråga. Du når oss på telefon 0770-45 56 30.


Bredband

Bredbandsbolaget

www.bredbandsbolaget.se